Samantha Steenwijk in RTL Boulevard over finale De Verraders: "Eindelijk vrijuit praten"

Samantha Steenwijk in RTL Boulevard over finale De Verraders: "Eindelijk vrijuit praten"

Samantha Steenwijk ontpopte zich in De Verraders als een sluwe vos. Vanavond (2 mei) was ze te gast bij RTL Boulevard om terug te blikken.

Samantha Steenwijk in <em>RTL Boulevard</em> over finale <em>De Verraders</em>: &quot;Eindelijk vrijuit praten&quot; Samantha Steenwijk ontpopte zich in De Verraders als een sluwe vos. Vanavond (2 mei) was ze te gast bij RTL Boulevard om terug te blikken. BedrogGisterenavond was de finale van het populaire programma. En jawel, ze won het spel met flink wat list en bedrog. Maar ze is niet de enige die er met de winst vandoor gaat, en dat verzacht de pijn van het verraden. De finale werd gisteravond (1 mei) door 2,1 miljoen kijkers bekeken. Bekijk het interview bij RTL Boulevard hierboven. De finale van De Verraders was op zaterdag 1 mei te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Samantha Steenwijk in RTL Boulevard over finale De Verraders: "Eindelijk vrijuit praten"

Bedrog
Gisterenavond was de finale van het populaire programma. En jawel, ze won het spel met flink wat list en bedrog. Maar ze is niet de enige die er met de winst vandoor gaat, en dat verzacht de pijn van het verraden. De finale werd gisteravond (1 mei) door 2,1 miljoen kijkers bekeken. Bekijk het interview bij RTL Boulevard hierboven.

De finale van De Verraders was op zaterdag 1 mei te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samantha Steenwijk in RTL Boulevard over finale De Verraders: "Eindelijk vrijuit praten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier