Peter R. de Vries in RTL Boulevard over horloge-docu: "Patserig"

Peter R. de Vries in RTL Boulevard over horloge-docu: "Patserig"

Peter R. de Vries in <em>RTL Boulevard</em> over horloge-docu: &quot;Patserig&quot; Even een horloge van drie ton op de kop tikken: in de Videoland-documentaire Tijd is Geld zien we de duurste horloges ter wereld als warme broodjes over de toonbank gaan. Het is twintiger Jasper Lijfering die een nieuwe generatie rijken van peperdure klokjes voorziet. Maar de handel in uurwerken heeft ook een keerzijde voor de jonge handelaar: want criminelen liggen altijd op de loer. Peter R. de Vries vindt het allemaal wat patserig. Dat zei hij vanavond in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Peter R. de Vries in RTL Boulevard over horloge-docu: "Patserig"

Even een horloge van drie ton op de kop tikken: in de Videoland-documentaire Tijd is Geld zien we de duurste horloges ter wereld als warme broodjes over de toonbank gaan. Het is twintiger Jasper Lijfering die een nieuwe generatie rijken van peperdure klokjes voorziet. Maar de handel in uurwerken heeft ook een keerzijde voor de jonge handelaar: want criminelen liggen altijd op de loer. Peter R. de Vries vindt het allemaal wat patserig. Dat zei hij vanavond in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries in RTL Boulevard over horloge-docu: "Patserig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier