Unieke beelden: Erik ten Hag waagt zich aan houterige danspasjes bij kampioensfeest Ajax

Unieke beelden: Erik ten Hag waagt zich aan houterige danspasjes bij kampioensfeest Ajax

Zondag (2 mei) was het eindelijk officieel: door de zege op FC Emmen mag Ajax zich voor de 35ste keer kampioen van Nederland noemen. In de catacomben en de kleedkamer werd dat uitbundig gevierd en dat levert unieke beelden op. Zelfs Erik ten Hag feest ietwat houterig mee met zijn spelers.

Lees verder onder de video.

Unieke beelden: <em>Erik ten Hag</em> waagt zich aan houterige danspasjes bij kampioensfeest <em>Ajax</em> Zondag (2 mei) was het eindelijk officieel: door de zege op FC Emmen mag Ajax zich voor de 35ste keer kampioen van Nederland noemen. In de catacomben en de kleedkamer werd dat uitbundig gevierd en dat levert unieke beelden op. Zelfs Erik ten Hag feest ietwat houterig mee met zijn spelers. Lees verder onder de video. Drank en dansjesBij een kampioensfeest lijken drie ingrediënten onmisbaar: muziek, dansjes én de nodige alcoholische versnaperingen. De camera's van Ajax TV legden alles vast en we zien hoe de Braziliaanse vrienden Antony en David Neres en de Argentijnse verdediger Lisandro Martínez het feestje al in de catacomben flink opstoken. Bekijk de beelden van Ajax hierboven. Bekijk ook ZIEN: Ajax de landskampioen van 2020-2021, bekijk de uitreiking Bekijk deze video » Zien: zo reageren bekende Amsterdammers op landskampioenschap Ajax Bekijk deze video » Video: Ajax viert kampioenschap met duizenden supporters bij ArenA Bekijk deze video »
Voetbal :
Unieke beelden: Erik ten Hag waagt zich aan houterige danspasjes bij kampioensfeest Ajax

Drank en dansjes
Bij een kampioensfeest lijken drie ingrediënten onmisbaar: muziek, dansjes én de nodige alcoholische versnaperingen. De camera's van Ajax TV legden alles vast en we zien hoe de Braziliaanse vrienden Antony en David Neres en de Argentijnse verdediger Lisandro Martínez het feestje al in de catacomben flink opstoken.

Bekijk de beelden van Ajax hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Unieke beelden: Erik ten Hag waagt zich aan houterige danspasjes bij kampioensfeest Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier