Humberto gemist? Groenewegen over reacties op crash: "Ik kreeg haatberichten"

Humberto gemist? Groenewegen over reacties op crash: "Ik kreeg haatberichten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Groenewegen over reacties op crash: &quot;Ik kreeg haatberichten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Sprinter Dylan Groenewegen kreeg na de crash van Fabio Jakobsen flink wat te verduren op social media: "Ik kreeg haatberichten, het is best moeilijk als je bewaking voor je huis krijgt..." Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Groenewegen over reacties op crash: "Ik kreeg haatberichten"

Sprinter Dylan Groenewegen kreeg na de crash van Fabio Jakobsen flink wat te verduren op social media: "Ik kreeg haatberichten, het is best moeilijk als je bewaking voor je huis krijgt..."

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Groenewegen over reacties op crash: "Ik kreeg haatberichten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier