Humberto gemist? Stefano Keizers heeft voor het eerst iets voor het goede doel gedaan

Humberto gemist? Stefano Keizers heeft voor het eerst iets voor het goede doel gedaan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Afgelopen week bereikte cabaretier Stefano Keizers een nieuwe mijlpaal in zijn leven: hij heeft voor het eerst wat voor charity, het goede doel, gedaan. Hij ging met kinderen fotograferen en dat leverde prachtige resultaten op. Als de redactie iets te snel door de foto's heen wil, raakt Keizers echter nogal in de war...

<em>Humberto</em> gemist? Stefano Keizers heeft voor het eerst iets voor het goede doel gedaan Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Afgelopen week bereikte cabaretier Stefano Keizers een nieuwe mijlpaal in zijn leven: hij heeft voor het eerst wat voor charity, het goede doel, gedaan. Hij ging met kinderen fotograferen en dat leverde prachtige resultaten op. Als de redactie iets te snel door de foto's heen wil, raakt Keizers echter nogal in de war... Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Stefano Keizers heeft voor het eerst iets voor het goede doel gedaan

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Stefano Keizers heeft voor het eerst iets voor het goede doel gedaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier