Robert Doornbos bij Humberto over GP Portugal: "Pitstop Max Verstappen was speciaal"

Robert Doornbos bij Humberto over GP Portugal: "Pitstop Max Verstappen was speciaal"

Bij de Formule 1 GP van Portugal gebeurde er zondag iets bijzonders: zowel Valtteri Bottas (Mercedes) als Max Verstappen (Red Bull) besloot op het laatste moment nog een pitstop te maken om de snelste raceronde te rijden, voor een extra punt in het WK-klassement. Volgens Robert Doornbos was dat speciaal.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Robert Doornbos bij <em>Humberto</em> over GP Portugal: &quot;Pitstop <em>Max Verstappen</em> was speciaal&quot; Bij de Formule 1 GP van Portugal gebeurde er zondag iets bijzonders: zowel Valtteri Bottas (Mercedes) als Max Verstappen (Red Bull) besloot op het laatste moment nog een pitstop te maken om de snelste raceronde te rijden, voor een extra punt in het WK-klassement. Volgens Robert Doornbos was dat speciaal. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. HartslagHelaas werd de tijd van Verstappen toch ingenomen omdat hij de track limits had overschreden, maar dat nam niet weg dat de pitstop tot in de perfectie werd uitgevoerd. Volgens Doornbos hebben de twintig mannen die de pitstop uitvoeren een hartslag van 180, maar Red Bull beheerst the art of the pitstop tot in de puntjes: gisteren voerde ze 'm uit in 1,9 seconden. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Robert Doornbos bij Humberto over GP Portugal: "Pitstop Max Verstappen was speciaal"

Hartslag
Helaas werd de tijd van Verstappen toch ingenomen omdat hij de track limits had overschreden, maar dat nam niet weg dat de pitstop tot in de perfectie werd uitgevoerd. Volgens Doornbos hebben de twintig mannen die de pitstop uitvoeren een hartslag van 180, maar Red Bull beheerst the art of the pitstop tot in de puntjes: gisteren voerde ze 'm uit in 1,9 seconden.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Robert Doornbos bij Humberto over GP Portugal: "Pitstop Max Verstappen was speciaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier