Zien: Waylon zingt 'Kleine café aan de haven' live bij Humberto

Zien: Waylon zingt 'Kleine café aan de haven' live bij Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Zanger en The Voice of Holland-coach Waylon gaat het helemaal anders doen. Hij is met nieuwe muziek bezig en voor het eerst in zijn carrière zal hij een Nederlandstalige plaat maken. Waylon kwam erover vertellen bij Humberto én hij gaf vast een voorproefje van zijn Nederlandse zangkunsten door één van zijn persoonlijke favorieten te zingen: 'Kleine café aan de haven' van Vader Abraham.

Zien: <em>Waylon</em> zingt 'Kleine café aan de haven' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Zanger en The Voice of Holland-coach Waylon gaat het helemaal anders doen. Hij is met nieuwe muziek bezig en voor het eerst in zijn carrière zal hij een Nederlandstalige plaat maken. Waylon kwam erover vertellen bij Humberto én hij gaf vast een voorproefje van zijn Nederlandse zangkunsten door één van zijn persoonlijke favorieten te zingen: 'Kleine café aan de haven' van Vader Abraham. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Zien: Waylon zingt 'Kleine café aan de haven' live bij Humberto

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Waylon zingt 'Kleine café aan de haven' live bij Humberto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier