Samenvatting Valencia - FC Barcelona (La Liga)

Samenvatting Valencia - FC Barcelona (La Liga)

Samenvatting <em>Valencia - FC Barcelona</em> (La Liga) Je kunt alle samenvattingen van La Liga terugkijken bij Gids.tv. FC Barcelona heeft zondagavond met de nodige pijn en moeite gewonnen van Valencia in de Spaanse competitie. In de tweede helft ontbrandde het duel volledig; tussen de vijftigste en de zeventigste minuut vielen er maar liefst vier doelpunten. De eindstand was 2-3 in het voordeel van Barça, dankzij treffers van Lionel Messi (2x) en Antoine Griezmann. Bekijk de samenvatting van Valencia - FC Barcelona hierboven. Bekijk ook Samenvatting FC Barcelona - Granada (La Liga) Bekijk deze video » Samenvatting Elche - Atlético Madrid (La Liga) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Valencia - FC Barcelona (La Liga)

Je kunt alle samenvattingen van La Liga terugkijken bij Gids.tv.

FC Barcelona heeft zondagavond met de nodige pijn en moeite gewonnen van Valencia in de Spaanse competitie. In de tweede helft ontbrandde het duel volledig; tussen de vijftigste en de zeventigste minuut vielen er maar liefst vier doelpunten. De eindstand was 2-3 in het voordeel van Barça, dankzij treffers van Lionel Messi (2x) en Antoine Griezmann.

Bekijk de samenvatting van Valencia - FC Barcelona hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Valencia - FC Barcelona (La Liga) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier