Humberto gemist? Claudia de Breij zingt Ooit Een Kwartje

Humberto gemist? Claudia de Breij zingt Ooit Een Kwartje

Cabaretière en zangeres Claudia de Breij bracht vorige week haar nieuwe single Ooit Een Kwartje uit en die wilde ze uiteraard maar wat graag aan een groot publiek laten horen. Zondagavond speelde ze het nummer live bij Humberto in de studio.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> Claudia de Breij zingt <em>Ooit Een Kwartje</em> Cabaretière en zangeres Claudia de Breij bracht vorige week haar nieuwe single Ooit Een Kwartje uit en die wilde ze uiteraard maar wat graag aan een groot publiek laten horen. Zondagavond speelde ze het nummer live bij Humberto in de studio. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 2 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Claudia de Breij zingt Ooit Een Kwartje


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Claudia de Breij zingt Ooit Een Kwartje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier