Video: poster Forum voor Democratie over Bevrijdingsdag leidt tot walging politici

Video: poster Forum voor Democratie over Bevrijdingsdag leidt tot walging politici

Er is ophef ontstaan over een poster van Forum voor Democratie: "Daar staat dat we komende woensdag 75 jaar vrijheid herdenken. En dan de jaartallen 1945-2020, met een overlijdingskruisje bij 2020. Ze leggen dus een link tussen de onvrijheid in de Tweede Wereldoorlog en de onvrijheid die we nu meemaken door de coronabeperkingen", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman.

'Fouter dan fout'
De reacties van diverse politici op de poster zijn meer dan duidelijk: Lilianne Ploumen (PvdA) vindt het walgelijk en fouter dan fout, Sigrid Kaag (D66) is van mening dat het woord geen gif moet zijn en Lilian Marijnissen (SP) vindt het triest dat het immense leed van zoveel mensen misbruikt wordt om aandacht te krijgen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: poster Forum voor Democratie over <em>Bevrijdingsdag</em> leidt tot walging politici Er is ophef ontstaan over een poster van Forum voor Democratie: "Daar staat dat we komende woensdag 75 jaar vrijheid herdenken. En dan de jaartallen 1945-2020, met een overlijdingskruisje bij 2020. Ze leggen dus een link tussen de onvrijheid in de Tweede Wereldoorlog en de onvrijheid die we nu meemaken door de coronabeperkingen", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman. 'Fouter dan fout'De reacties van diverse politici op de poster zijn meer dan duidelijk: Lilianne Ploumen (PvdA) vindt het walgelijk en fouter dan fout, Sigrid Kaag (D66) is van mening dat het woord geen gif moet zijn en Lilian Marijnissen (SP) vindt het triest dat het immense leed van zoveel mensen misbruikt wordt om aandacht te krijgen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.
TV :
Video: poster Forum voor Democratie over Bevrijdingsdag leidt tot walging politici

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: poster Forum voor Democratie over Bevrijdingsdag leidt tot walging politici of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV