Philip Freriks in Sterren Op Het Doek: ‘Ik heb helemaal geen charisma’

Philip Freriks in Sterren Op Het Doek: ‘Ik heb helemaal geen charisma’

Philip Freriks denkt in Sterren Op Het Doek dat de kunstenaars het behoorlijk lastig krijgen om een portret van hem te maken. “Naar mezelf kijken, daar heb ik niet zo veel behoefte aan. Ik merk wel dat mensen een beetje moeite met mij hebben. Ik ben een beetje middle of the road, dus daar is niet zo veel van te bakken.”

Lees verder onder de video.

Philip Freriks in <em>Sterren Op Het Doek</em>: ‘Ik heb helemaal geen charisma’ Philip Freriks denkt in Sterren Op Het Doek dat de kunstenaars het behoorlijk lastig krijgen om een portret van hem te maken. “Naar mezelf kijken, daar heb ik niet zo veel behoefte aan. Ik merk wel dat mensen een beetje moeite met mij hebben. Ik ben een beetje middle of the road, dus daar is niet zo veel van te bakken.” Lees verder onder de video. ‘Charisma vangen in portret is lastig’Daar is presentator Özcan Akyol het niet mee eens en hij complimenteert Philip met zijn charisma. “Ik heb helemaal geen charisma. Maar bovendien, charisma vangen in een portret is lastig”, aldus Freriks. Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hierboven. De slotaflevering van Sterren Op Het Doek met Philip Freriks was op zaterdag 1 mei om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Philip Freriks is de laatste gast van dit seizoen Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Philip Freriks zag Française Lili meteen wel zitten Bekijk deze video »

‘Charisma vangen in portret is lastig’
Daar is presentator Özcan Akyol het niet mee eens en hij complimenteert Philip met zijn charisma. “Ik heb helemaal geen charisma. Maar bovendien, charisma vangen in een portret is lastig”, aldus Freriks.

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hierboven.

De slotaflevering van Sterren Op Het Doek met Philip Freriks was op zaterdag 1 mei om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV