Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes: André jr. blikt in ArenA terug op uitvaart

Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes: André jr. blikt in ArenA terug op uitvaart

De grote André Hazes overleed in 2004, en in de docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes komt hij weer een beetje tot leven. Zijn zoon André jr. blikt in deze serie terug op de uitvaart van zijn vader.

Lees verder onder de video.

<em>Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes</em>: André jr. blikt in ArenA terug op uitvaart De grote André Hazes overleed in 2004, en in de docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes komt hij weer een beetje tot leven. Zijn zoon André jr. blikt in deze serie terug op de uitvaart van zijn vader. Lees verder onder de video. André Hazes: ‘Toen ben ik gaan huilen, huilen, huilen’Hazes keert terug naar de Johan Cruijff ArenA, waar 17 jaar geleden op grootse wijze afscheid werd genomen van Hazes. “Toen kreeg ik een soort van besef. Met die foto, kist en bloemen. Toen ben ik gaan huilen, huilen, huilen. Niet normaal.” Bekijk de beelden van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes in de video hierboven. De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv. Video: André Hazes - Kleine Grote Vriend (nummer voor zoontje) Bekijk deze video » Archiefbeelden Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes: ‘Hallo Boppers!’ Bekijk deze video »

André Hazes: ‘Toen ben ik gaan huilen, huilen, huilen’
Hazes keert terug naar de Johan Cruijff ArenA, waar 17 jaar geleden op grootse wijze afscheid werd genomen van Hazes. “Toen kreeg ik een soort van besef. Met die foto, kist en bloemen. Toen ben ik gaan huilen, huilen, huilen. Niet normaal.”

Bekijk de beelden van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes in de video hierboven.

De docuserie Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes: André jr. blikt in ArenA terug op uitvaart of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier