Miniserie HALSTON vanaf 14 mei te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Miniserie HALSTON vanaf 14 mei te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Vanaf 14 mei staat de nieuwe miniserie HALSTON op Netflix. Het verhaal draait om de eerste Amerikaanse celebrity-modeontwerper, die heel snel razend populair werd. Maar hij ontspoorde nogal en ook de ondergang van Halston is te zien in de miniserie. HALSTON is een serie van uitvoerend producent Ryan Murphy en de hoofdrol wordt gespeeld door Ewan McGregor.

De miniserie HALSTON is vanaf 14 mei te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van HALSTON bekijken.

Miniserie <em>HALSTON</em> vanaf 14 mei te zien bij Netflix: bekijk de trailer Vanaf 14 mei staat de nieuwe miniserie HALSTON op Netflix. Het verhaal draait om de eerste Amerikaanse celebrity-modeontwerper, die heel snel razend populair werd. Maar hij ontspoorde nogal en ook de ondergang van Halston is te zien in de miniserie. HALSTON is een serie van uitvoerend producent Ryan Murphy en de hoofdrol wordt gespeeld door Ewan McGregor. De miniserie HALSTON is vanaf 14 mei te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van HALSTON bekijken. Bekijk hier de trailer van seizoen 5 van de Netflix-serie Lucifer Bekijk deze video » Braziliaanse film Carnaval vanaf 2 juni te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Miniserie HALSTON vanaf 14 mei te zien bij Netflix: bekijk de trailer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Miniserie HALSTON vanaf 14 mei te zien bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV