Robin Hood met Russell Crowe is maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Robin Hood met Russell Crowe is maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Kijk hier waar je Robin Hood kunt streamen.

Vanavond kun je bij Net5 kijken naar de spannende film Robin Hood uit 2010 met Russell Crowe in de hoofdrol. Deze film vertelt het bekende verhaal van de ervaren boogschutter Robin Hood, die namens koning Richard vecht tegen de Fransen. Na de dood van de koning gaat Robin naar Nottingham, waar hij verliefd wordt op Lady Marion. Hij wil het hart winnen van Marion en de inwoners redden van corruptie en hoge belasting, en hij start een heftige strijd tegen de bovenklasse om de armen te helpen. Naast Crowe zijn ook Cate Blanchett en Mark Strong te zien in de film.

Robin Hood is maandag 3 mei om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Robin Hood bekijken.

<em>Robin Hood</em> met Russell Crowe is maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer Kijk hier waar je Robin Hood kunt streamen. Vanavond kun je bij Net5 kijken naar de spannende film Robin Hood uit 2010 met Russell Crowe in de hoofdrol. Deze film vertelt het bekende verhaal van de ervaren boogschutter Robin Hood, die namens koning Richard vecht tegen de Fransen. Na de dood van de koning gaat Robin naar Nottingham, waar hij verliefd wordt op Lady Marion. Hij wil het hart winnen van Marion en de inwoners redden van corruptie en hoge belasting, en hij start een heftige strijd tegen de bovenklasse om de armen te helpen. Naast Crowe zijn ook Cate Blanchett en Mark Strong te zien in de film. Robin Hood is maandag 3 mei om 20.30 uur te zien bij Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Robin Hood bekijken. Zien: nieuwe trailer West Side Story van regisseur Steven Spielberg Bekijk deze video » Miniserie HALSTON vanaf 14 mei te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Robin Hood met Russell Crowe is maandag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV