Sophie Straat eert landskampioen Ajax met lied in De Vooravond

Sophie Straat eert landskampioen Ajax met lied in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Sophie Straat eert landskampioen Ajax met lied in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ajax werd zondag voor de 35e keer landskampioen. Reden genoeg voor de Amsterdamse smartlappenzangeres Sophie Straat om in samenwerking met Ajax een lied te schrijven voor de kampioenen. Sophie Straat zingt een nummer voor de Amsterdamse voetbalclub. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending De Vooravond gemist? Post over vrijheid van FvD zorgt voor veel kritiek Bekijk deze video » Peter Hein in De Vooravond: "In WOII kreeg ik andere identiteit" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Peter Hein over hereniging met ouders na WOII Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Stefan de Vries over Napoleon's denkwijze over vrouwen Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Maxim Hartman stelt volwassen vragen aan kinderen Bekijk deze video »
Talkshow :
Sophie Straat eert landskampioen Ajax met lied in De Vooravond

Ajax werd zondag voor de 35e keer landskampioen. Reden genoeg voor de Amsterdamse smartlappenzangeres Sophie Straat om in samenwerking met Ajax een lied te schrijven voor de kampioenen. Sophie Straat zingt een nummer voor de Amsterdamse voetbalclub.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sophie Straat eert landskampioen Ajax met lied in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier