I Can See Your Voice: Glen Faria gelooft niet in bestaan van zangstem

I Can See Your Voice: Glen Faria gelooft niet in bestaan van zangstem

Glen Faria gelooft niet in het hebben van een zangstem, een kandidaat moet een andere pose aannemen om geloofwaardig over te komen en Fred van Leer wil de manager worden van een kandidaat. Kortom, er gaat weer van alles gebeuren aankomende donderdag in I Can See Your Voice!

<em>I Can See Your Voice</em>: Glen Faria gelooft niet in bestaan van zangstem Glen Faria gelooft niet in het hebben van een zangstem, een kandidaat moet een andere pose aannemen om geloofwaardig over te komen en Fred van Leer wil de manager worden van een kandidaat. Kortom, er gaat weer van alles gebeuren aankomende donderdag in I Can See Your Voice! Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook I Can See Your Voice: Fred van Leer playbackt de sterren van de hemel Bekijk deze video » I Can See Your Voice: Francis van Broekhuizen hoort mooie stem bij vals zingende Sjors Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice: Glen Faria gelooft niet in bestaan van zangstem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier