Zien: emotionele beelden van Mommies in Class, vanaf dinsdag 4 mei te zien

Zien: emotionele beelden van Mommies in Class, vanaf dinsdag 4 mei te zien

Su is 1 van de 10 jonge moeders die dit schooljaar alles op alles zet om voor het eerst een diploma te behalen. Ze vertelt dat ze vaak twijfelt aan of ze het goed doet als moeder en dat ze veel kritiek krijgt vanuit haar omgeving. Lukt het haar om verder te komen in haar leven?

Zien: emotionele beelden van <em>Mommies in Class</em>, vanaf dinsdag 4 mei te zien Su is 1 van de 10 jonge moeders die dit schooljaar alles op alles zet om voor het eerst een diploma te behalen. Ze vertelt dat ze vaak twijfelt aan of ze het goed doet als moeder en dat ze veel kritiek krijgt vanuit haar omgeving. Lukt het haar om verder te komen in haar leven? De eerste aflevering van Mommies in Class is op dinsdag 4 mei om 22.25 uur te zien op NPO 3. Vanaf volgende week zijn de afleveringen elke dinsdag om 22.10 uur te zien. Je kunt alle afleveringen van Mommies in Class terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook #Ajouad: jongeren vertellen wat het betekent om Joods te zijn Bekijk deze video » Kleine Jongen: Het Echte Leven Van André Hazes: André jr. blikt in ArenA terug op uitvaart Bekijk deze video »

De eerste aflevering van Mommies in Class is op dinsdag 4 mei om 22.25 uur te zien op NPO 3. Vanaf volgende week zijn de afleveringen elke dinsdag om 22.10 uur te zien. Je kunt alle afleveringen van Mommies in Class terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: emotionele beelden van Mommies in Class, vanaf dinsdag 4 mei te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier