Chateau Meiland: de familie is voor het eerst sinds maanden terug in Frankrijk

Chateau Meiland: de familie is voor het eerst sinds maanden terug in Frankrijk

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

De Meilandjes zijn voor even terug in het oude, vertrouwde chateau in Frankrijk. Ze organiseren daar een afscheidsparty, omdat het chateau verkocht is. In onderstaande video zie je hoe het kasteel erbij lag bij aankomst.

Lees verder onder de video

<em>Chateau Meiland</em>: de familie is voor het eerst sinds maanden terug in Frankrijk Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. De Meilandjes zijn voor even terug in het oude, vertrouwde chateau in Frankrijk. Ze organiseren daar een afscheidsparty, omdat het chateau verkocht is. In onderstaande video zie je hoe het kasteel erbij lag bij aankomst. Lees verder onder de video OnkruidHet valt de perfectionistische Meilandjes meteen op: "Wat een onkruid!" En inderdaad, het hele ontbijtterras zit vol. Verder lijkt het allemaal heel erg mee te vallen. Het hele chateau staat er nog precies zo bij als bij het laatste bezoek. Erica en Martien lijken zelfs even te balen van de verkoop. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Martien (Chateau Meiland) geeft tip voor coronatest: ‘Gewoon ontspannen’ Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien is boos op Maxime die zich verslaapt: ‘Verschrikkelijk!’ Bekijk deze video » Chateau Meiland: Meilandjes nemen afscheid van het Chateau, maar problemen volgen Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: de familie is voor het eerst sinds maanden terug in Frankrijk

Onkruid
Het valt de perfectionistische Meilandjes meteen op: "Wat een onkruid!" En inderdaad, het hele ontbijtterras zit vol. Verder lijkt het allemaal heel erg mee te vallen. Het hele chateau staat er nog precies zo bij als bij het laatste bezoek. Erica en Martien lijken zelfs even te balen van de verkoop.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: de familie is voor het eerst sinds maanden terug in Frankrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier