Slotaflevering Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Martien (Chateau Meiland) geeft tip voor coronatest: ‘Gewoon ontspannen’ Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien is boos op Maxime die zich verslaapt: ‘Verschrikkelijk!’ Bekijk deze video » Chateau Meiland: Meilandjes nemen afscheid van het Chateau, maar problemen volgen Bekijk deze video » Chateau Meiland: de familie is voor het eerst sinds maanden terug in Frankrijk Bekijk deze video » Het vijfde seizoen van Chateau Meiland komt vanavond ten einde met het afscheid van Frankrijk, waar een groot eindfeest is. Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv. StralenDe familie Meiland neemt afscheid van het chateau in Frankrijk. Vrienden en familie zijn meegereisd om het kasteel nog één keer te laten stralen voor het grote eindfeest, daarna komt de koper voor de laatste formaliteiten. OnzekerMaar dan komt er een berichtje waardoor de toekomst plots weer heel onzeker wordt... Zien: Martien Meiland emotioneel om Claire die haar schooltje verlaat Bekijk deze video » Chateau Meiland: Dit is het nieuwe huis van Maxime Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het vijfde seizoen van Chateau Meiland komt vanavond ten einde met het afscheid van Frankrijk, waar een groot eindfeest is.

Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv.

Stralen
De familie Meiland neemt afscheid van het chateau in Frankrijk. Vrienden en familie zijn meegereisd om het kasteel nog één keer te laten stralen voor het grote eindfeest, daarna komt de koper voor de laatste formaliteiten.

Onzeker
Maar dan komt er een berichtje waardoor de toekomst plots weer heel onzeker wordt...

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier