Johan Derksen in VI over Ajax-kampioensfeest: "Geen enkele arts kan hier begrip voor opbrengen"

Johan Derksen in VI over Ajax-kampioensfeest: "Geen enkele arts kan hier begrip voor opbrengen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 3 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Johan Derksen in <em>VI</em> over <em>Ajax-kampioensfeest</em>: &quot;Geen enkele arts kan hier begrip voor opbrengen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 3 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De heren van Veronica Inside hadden het vanavond in de uitzending over het kampioenschap van Ajax, maar ook over het feest dat daarna losbarste rond de Johan Cruijff Arena. Hij denkt dat geen enkele arts begrip kan opbrengen voor de feestende supporters die zich duidelijk niets aantrokken van de coronamaatregelen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen in VI over Ajax-kampioensfeest: "Geen enkele arts kan hier begrip voor opbrengen"

De heren van Veronica Inside hadden het vanavond in de uitzending over het kampioenschap van Ajax, maar ook over het feest dat daarna losbarste rond de Johan Cruijff Arena. Hij denkt dat geen enkele arts begrip kan opbrengen voor de feestende supporters die zich duidelijk niets aantrokken van de coronamaatregelen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI over Ajax-kampioensfeest: "Geen enkele arts kan hier begrip voor opbrengen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier