Ik Neem Je Mee aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik Neem Je Mee aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik Neem Je Mee aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Ik neem je mee: Britt Dekker met 15-jarige Anouk over nieuw haarwerk Bekijk deze video » Bekende SBS6-presentatoren gaan aan de slag als privéchauffeurs en vervoeren gewone Nederlanders naar een speciale gebeurtenis in hun leven. Elke maandag om 21:30 uur op SBS6. Bijzonder verhaalOnder anderen Wendy van Dijk, Gordon, Britt Dekker en Johnny de Mol nemen mensen met een bijzonder verhaal mee naar een voor hen ongewone, bijzondere of belangrijke gebeurtenis. MijlpaalWat hun verhaal ook is: voor de persoon zélf staat deze autorit in het teken van een mijlpaal. De bekende privéchauffeurs rijden, luisteren en doen er alles aan om van deze rit de rit van hun leven te maken. VerrassingZo rijdt Johnny de Mol een 10-jarig meisje naar het kinderziekenhuis, om haar na afloop blij te maken met een geweldige verrassing. En Wendy van Dijk zoekt samen met een aanstaande bruid de trouwjurk van haar dromen uit. ZIEN: Eerste beelden nieuw SBS-programma Ik neem je mee Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Bekende SBS6-presentatoren gaan aan de slag als privéchauffeurs en vervoeren gewone Nederlanders naar een speciale gebeurtenis in hun leven. Elke maandag om 21:30 uur op SBS6.

Bijzonder verhaal
Onder anderen Wendy van Dijk, Gordon, Britt Dekker en Johnny de Mol nemen mensen met een bijzonder verhaal mee naar een voor hen ongewone, bijzondere of belangrijke gebeurtenis.

Mijlpaal
Wat hun verhaal ook is: voor de persoon zélf staat deze autorit in het teken van een mijlpaal. De bekende privéchauffeurs rijden, luisteren en doen er alles aan om van deze rit de rit van hun leven te maken.

Verrassing
Zo rijdt Johnny de Mol een 10-jarig meisje naar het kinderziekenhuis, om haar na afloop blij te maken met een geweldige verrassing. En Wendy van Dijk zoekt samen met een aanstaande bruid de trouwjurk van haar dromen uit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik neem je mee

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Neem Je Mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier