Sjaak Swart bij Op1 over Ajax-kampioensfeest: "Of de hele stad naar de kloten, of dit"

Sjaak Swart bij Op1 over Ajax-kampioensfeest: "Of de hele stad naar de kloten, of dit"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 3 mei terugkijken bij Gids.tv.

Sjaak Swart bij <em>Op1</em> over Ajax-kampioensfeest: &quot;Of de hele stad naar de kloten, of dit&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 3 mei terugkijken bij Gids.tv. Gisteren werd Ajax landskampioen. Het resulteerde in een feest bij de Johan Cruijff Arena. De politie besloot niet in te grijpen, terwijl het toch veel te druk was. Mister Ajax, Sjaak Swart, is te gast bij Op1 en zegt: "Je kunt kiezen; of de hele stad naar de klote, of dit." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sjaak Swart bij Op1 over Ajax-kampioensfeest: "Of de hele stad naar de kloten, of dit"

Gisteren werd Ajax landskampioen. Het resulteerde in een feest bij de Johan Cruijff Arena. De politie besloot niet in te grijpen, terwijl het toch veel te druk was. Mister Ajax, Sjaak Swart, is te gast bij Op1 en zegt: "Je kunt kiezen; of de hele stad naar de klote, of dit."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sjaak Swart bij Op1 over Ajax-kampioensfeest: "Of de hele stad naar de kloten, of dit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier