Op1 gemist? Edson da Graça in tranen door persoonlijke boodschap

Op1 gemist? Edson da Graça in tranen door persoonlijke boodschap

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 3 mei terugkijken bij Gids.tv.

Presentator Edson da Graça is ambassadeur van de vrijheid, en geeft vrijheidscolleges. Hij vertelde erover bij Op1. Toen hij een persoonlijke boodschap kreeg, werd het Edson even teveel.

Lees verder onder de video

<em>Op1</em> gemist? Edson da Graça in tranen door persoonlijke boodschap Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 3 mei terugkijken bij Gids.tv. Presentator Edson da Graça is ambassadeur van de vrijheid, en geeft vrijheidscolleges. Hij vertelde erover bij Op1. Toen hij een persoonlijke boodschap kreeg, werd het Edson even teveel. Lees verder onder de video OverlevenVoor Edson da Graça betekent heel veel. Hij heeft zelf wel langere tijd moeten vechten door geldproblemen. "Het was voor mij constant overleven en dan leef je in een roes van angst en stress, en dat is niet de manier." Gelukkig werd hij geholpen door iemand. En toevallig heeft die persoon een persoonlijke boodschap voor Edson. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond bij Op1: o.a Marc Kaptein, Marjolein van Egmond en Sjaak Swart Bekijk deze video » Sjaak Swart bij Op1 over Ajax-kampioensfeest: "Of de hele stad naar de kloten, of dit" Bekijk deze video » Marjolein van Egmond bij Op1 over de uitbreiding van Pfizer-vaccin voor kinderen: "Goed idee" Bekijk deze video » Op1: Sjaak Swart was samen met Johan Cruijff bij het beginnende succes van Ajax Bekijk deze video » Op1 gemist? Derk Bolt is vanaf vandaag te zien met een nieuw seizoen Spoorloos Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Edson da Graça in tranen door persoonlijke boodschap

Overleven
Voor Edson da Graça betekent heel veel. Hij heeft zelf wel langere tijd moeten vechten door geldproblemen. "Het was voor mij constant overleven en dan leef je in een roes van angst en stress, en dat is niet de manier." Gelukkig werd hij geholpen door iemand. En toevallig heeft die persoon een persoonlijke boodschap voor Edson.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Edson da Graça in tranen door persoonlijke boodschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier