Op1 gemist? Derk Bolt is vanaf vandaag te zien met een nieuw seizoen Spoorloos

Op1 gemist? Derk Bolt is vanaf vandaag te zien met een nieuw seizoen Spoorloos

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 3 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Derk Bolt is vanaf vandaag te zien met een nieuw seizoen <em>Spoorloos</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 3 mei terugkijken bij Gids.tv. Spoorloos is vanaf vandaag terug met een nieuw seizoen op NPO1. Opnieuw probeert Derk Bolt mensen bij elkaar te brengen die elkaar om de één of andere reden uit het oog zijn verloren. Bolt was vanavond te gast bij Op1 om over het nieuwe seizoen te praten. Het nieuwe seizoen van Spoorloos is vanaf maandag 3 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Derk Bolt is vanaf vandaag te zien met een nieuw seizoen Spoorloos

Spoorloos is vanaf vandaag terug met een nieuw seizoen op NPO1. Opnieuw probeert Derk Bolt mensen bij elkaar te brengen die elkaar om de één of andere reden uit het oog zijn verloren. Bolt was vanavond te gast bij Op1 om over het nieuwe seizoen te praten.

Het nieuwe seizoen van Spoorloos is vanaf maandag 3 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Derk Bolt is vanaf vandaag te zien met een nieuw seizoen Spoorloos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier