Dodenherdenking 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dodenherdenking 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Dodenherdenking 2021

Dodenherdenking 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk toespraak André van Duin tijdens Dodenherdenking: "Vrijheid is niet vanzelfsprekend" Bekijk deze video » Bekijk 4 mei-lezing Roxane van Iperen bij Dodenherdenking 2021 Bekijk deze video » Amara van der Elst tijdens Dodenherdenking: "Bewust van verleden, wijzer in het heden" Bekijk deze video » Liveverslag van de dodenherdenking in de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam, waar het om 20:00 uur net als in de rest van Nederland twee minuten stil is. Online kun je kijken via de Gids.tv-livestream. LezingTijdens de herdenkingsbijeenkomst in De Nieuwe Kerk in Amsterdam leest schrijfster Roxane van Iperen de traditionele 4 mei-lezing. Sopraan Laetitia Gerards zingt een lied, begeleid door enkele leden van het Metropole Orkest. KoningDaarna is er een kranslegging door koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij het Nationaal Monument. Van DuinAndré van Duin houdt een toespraak. Hij groeide op tussen de puinhopen van het gebombardeerde Rotterdam. Zijn vader werd tijdens de Tweede Wereldoorlog tewerkgesteld in Duitsland, iets waar thuis nooit over werd gesproken. Net als vorig jaar is de Dam niet toegankelijk voor publiek. Jinek gemist? André van Duin vindt toespraak Dodenherdenking ‘nogal wat’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Liveverslag van de dodenherdenking in de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam, waar het om 20:00 uur net als in de rest van Nederland twee minuten stil is. Online kun je kijken via de Gids.tv-livestream.

Lezing
Tijdens de herdenkingsbijeenkomst in De Nieuwe Kerk in Amsterdam leest schrijfster Roxane van Iperen de traditionele 4 mei-lezing. Sopraan Laetitia Gerards zingt een lied, begeleid door enkele leden van het Metropole Orkest.

Koning
Daarna is er een kranslegging door koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij het Nationaal Monument.

Van Duin
André van Duin houdt een toespraak. Hij groeide op tussen de puinhopen van het gebombardeerde Rotterdam. Zijn vader werd tijdens de Tweede Wereldoorlog tewerkgesteld in Duitsland, iets waar thuis nooit over werd gesproken. Net als vorig jaar is de Dam niet toegankelijk voor publiek.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dodenherdenking 2021 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier