Vier Handen Op Eén Buik aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier Handen Op Eén Buik aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier Handen Op Eén Buik aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik krijgen aanstaande moeders weer hulp van bekende moeders tijdens de voorbereiding op de komst van hun kindje. Na vanavond zijn de afleveringen elke dinsdag om 21:20 uur op NPO 3. Patty BrardTijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna is dit seizoen Patty Brard, Kim Kötter, Ellen Hoog of Saar Koningsberger erbij om de meiden een steuntje in de rug te geven. Tweede keerIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien dat de 20-jarige Mandy (20) voor de tweede keer zwanger is van haar vriend Donny. Ze verloor haar kindje tijdens de eerste (ongeplande) zwangerschap. UitdagingEen verdrietige periode, waarna het stel besluit om nu gepland voor een kindje te gaan. Nu lijkt alles goed te gaan, maar Mandy en Donny willen graag een grote uitdaging aangaan: stoppen met roken en dat volhouden. JointjesBekende moeder Saar Koningsberger staat hen bij en doet haar best om het stel van de sigaretten en de jointjes af te houden. Lukt het ze om hun kindje rookvrij op de wereld te zetten? Trijntje Oosterhuis over moederschap & Vier handen op één buik: "Wat is het soms zwaar" Bekijk deze video » Trijntje Oosterhuis in Vier Handen Op Eén Buik: ‘Placenta rauw kauwen?!’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik krijgen aanstaande moeders weer hulp van bekende moeders tijdens de voorbereiding op de komst van hun kindje. Na vanavond zijn de afleveringen elke dinsdag om 21:20 uur op NPO 3.

Patty Brard
Tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna is dit seizoen Patty Brard, Kim Kötter, Ellen Hoog of Saar Koningsberger erbij om de meiden een steuntje in de rug te geven.

Tweede keer
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien dat de 20-jarige Mandy (20) voor de tweede keer zwanger is van haar vriend Donny. Ze verloor haar kindje tijdens de eerste (ongeplande) zwangerschap.

Uitdaging
Een verdrietige periode, waarna het stel besluit om nu gepland voor een kindje te gaan. Nu lijkt alles goed te gaan, maar Mandy en Donny willen graag een grote uitdaging aangaan: stoppen met roken en dat volhouden.

Jointjes
Bekende moeder Saar Koningsberger staat hen bij en doet haar best om het stel van de sigaretten en de jointjes af te houden. Lukt het ze om hun kindje rookvrij op de wereld te zetten?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vier handen op één buik

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vier Handen Op Eén Buik aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier