Video: Dusan Tadic blikt met Jeroen Stekelenburg terug op het seizoen van Ajax

Video: Dusan Tadic blikt met Jeroen Stekelenburg terug op het seizoen van Ajax

Zondagmiddag (2 mei) mocht Ajax zich officieel kampioen van Nederland noemen na de 4-0 zege op FC Emmen. De NOS kwam meteen in actie en nodigde aanvoerder Dusan Tadic uit voor een uitgebreid interview. Aan de hand van een aantal foto's die het seizoen typeren blikt Tadic terug op het seizoen.

Bekijk het interview met Dusan Tadic hieronder.

Video: <em>Dusan Tadic</em> blikt met Jeroen Stekelenburg terug op het seizoen van <em>Ajax</em> Zondagmiddag (2 mei) mocht Ajax zich officieel kampioen van Nederland noemen na de 4-0 zege op FC Emmen. De NOS kwam meteen in actie en nodigde aanvoerder Dusan Tadic uit voor een uitgebreid interview. Aan de hand van een aantal foto's die het seizoen typeren blikt Tadic terug op het seizoen. Bekijk het interview met Dusan Tadic hieronder. Bekijk ook Samenvatting Ajax - FC Emmen (Eredivisie) Bekijk deze video » ZIEN: Ajax de landskampioen van 2020-2021, bekijk de uitreiking Bekijk deze video » Unieke beelden: Erik ten Hag waagt zich aan houterige danspasjes bij kampioensfeest Ajax Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Dusan Tadic blikt met Jeroen Stekelenburg terug op het seizoen van Ajax


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Dusan Tadic blikt met Jeroen Stekelenburg terug op het seizoen van Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier