LuckyTV vergelijkt winkelend IKEA-publiek met kudde schapen

LuckyTV vergelijkt winkelend IKEA-publiek met kudde schapen

In de meeste van zijn LuckyTV-video's laat maker Sander van de Pavert zijn eigen mening wel een klein beetje doorschemeren. Het winkelende IKEA-publiek kwam er wat dat betreft niet goed vanaf: LuckyTV vergeleek de mensen met een kudde schapen.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em> vergelijkt winkelend IKEA-publiek met kudde schapen In de meeste van zijn LuckyTV-video's laat maker Sander van de Pavert zijn eigen mening wel een klein beetje doorschemeren. Het winkelende IKEA-publiek kwam er wat dat betreft niet goed vanaf: LuckyTV vergeleek de mensen met een kudde schapen. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. BlatenDe video van LuckyTV is in al zijn eenvoudigheid toch bijzonder. Een minuut lang zien we beelden van het winkelende IKEA-publiek, maar we horen geen mensenstemmen; in plaats daarvan horen we alleen het geblaat van schapen. De video sluit af met een ernstige boodschap: "Help slachtoffers winkelen zonder afspraak." Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Koning Willy gelooft niet in 'achterlijke onzin' van waarzegger Bekijk deze video » LuckyTV: slachtoffer Toeslagenaffaire heeft medelijden met Sophie Hermans Bekijk deze video » LuckyTV: kunst (of onkruid?) verwijderd: ‘Alles kapotgemaakt, godverdomme!’ Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV vergelijkt winkelend IKEA-publiek met kudde schapen

Blaten
De video van LuckyTV is in al zijn eenvoudigheid toch bijzonder. Een minuut lang zien we beelden van het winkelende IKEA-publiek, maar we horen geen mensenstemmen; in plaats daarvan horen we alleen het geblaat van schapen. De video sluit af met een ernstige boodschap: "Help slachtoffers winkelen zonder afspraak."

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV vergelijkt winkelend IKEA-publiek met kudde schapen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier