Beau gemist? De Ashton Brothers zetten de studio op zijn kop

Beau gemist? De Ashton Brothers zetten de studio op zijn kop

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 mei terugkijken bij Gids.tv.

De theaters en schouwburgen zijn nog steeds gesloten en dus besloot de redactie van Beau maandag het theater maar in onze huiskamers te brengen. Onder de acts die optraden waren ook de Ashton Brothers, die zichtbaar dolgelukkig waren om weer op het podium te staan. Het gezelschap zette de hele studio op zijn kop.

<em>Beau</em> gemist? De Ashton Brothers zetten de studio op zijn kop Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 mei terugkijken bij Gids.tv. De theaters en schouwburgen zijn nog steeds gesloten en dus besloot de redactie van Beau maandag het theater maar in onze huiskamers te brengen. Onder de acts die optraden waren ook de Ashton Brothers, die zichtbaar dolgelukkig waren om weer op het podium te staan. Het gezelschap zette de hele studio op zijn kop. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? De Ashton Brothers zetten de studio op zijn kop

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? De Ashton Brothers zetten de studio op zijn kop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier