Video: tekort aan intensive care-bedden dreigt

Video: tekort aan intensive care-bedden dreigt

Ziekenhuizen in meerdere regio's geven aan minder dan tien intensive care-bedden over te hebben. "En ook zijn ze bang dat er binnenkort weer veel personeel uitvalt, omdat ze bijvoorbeeld zelf besmet raken of omdat ze oververmoeid zijn. In dat geval moet de capaciteit nog verder worden teruggeschroefd", aldus WNL-presentatrice Lisette Wellens. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: tekort aan <em>intensive care-bedden</em> dreigt Ziekenhuizen in meerdere regio's geven aan minder dan tien intensive care-bedden over te hebben. "En ook zijn ze bang dat er binnenkort weer veel personeel uitvalt, omdat ze bijvoorbeeld zelf besmet raken of omdat ze oververmoeid zijn. In dat geval moet de capaciteit nog verder worden teruggeschroefd", aldus WNL-presentatrice Lisette Wellens. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Update Ernst Kuipers over coronapatiënten op IC’s: ‘Stijgen gaat snel, dalen langzaam’ Bekijk deze video »
TV :
Video: tekort aan intensive care-bedden dreigtPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: tekort aan intensive care-bedden dreigt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier