André van Duin houdt Dodenherdenking-toespraak op Dam: "Spreek breed publiek aan" (video)

André van Duin houdt Dodenherdenking-toespraak op Dam: "Spreek breed publiek aan" (video)

André van Duin heeft dinsdagavond de bijzondere eer om tijdens de Dodenherdenking een toespraak op de Dam te mogen houden. Hij is vereerd: "Ik had er zeker niet op gerekend. Voor zoiets word je een keer in je leven gevraagd of helemaal niet", vertelde hij maandag aan Sybrand Niessen en Martine van Os in Tijd voor MAX.

'Ik spreek breed publiek aan'
Waarom denkt de presentator dat voor hem gekozen is? "Vorig jaar hadden we de koning dus wie moeten we dan nog meer vragen?", grapt hij. Het blijkt echter net iets anders te liggen: "Gerdi Verbeet, die erover gaat, legde uit dat ik een breed publiek aanspreek en zo iemand zochten ze", aldus Van Duin. Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder.

André van Duin houdt <em>Dodenherdenking</em>-toespraak op Dam: &quot;Spreek breed publiek aan&quot; (video) André van Duin heeft dinsdagavond de bijzondere eer om tijdens de Dodenherdenking een toespraak op de Dam te mogen houden. Hij is vereerd: "Ik had er zeker niet op gerekend. Voor zoiets word je een keer in je leven gevraagd of helemaal niet", vertelde hij maandag aan Sybrand Niessen en Martine van Os in Tijd voor MAX. 'Ik spreek breed publiek aan'Waarom denkt de presentator dat voor hem gekozen is? "Vorig jaar hadden we de koning dus wie moeten we dan nog meer vragen?", grapt hij. Het blijkt echter net iets anders te liggen: "Gerdi Verbeet, die erover gaat, legde uit dat ik een breed publiek aanspreek en zo iemand zochten ze", aldus Van Duin. Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder. De Dodenherdenking 2021 is via verschillende kanalen live te volgen op dinsdag 4 mei. Je kunt de Dodenherdenking ook volgen via een livestream op Gids.tv. Bekijk ook Kijk LIVE naar Dodenherdenking 2021 op de Dam (dinsdag 4 mei) Bekijk deze video » Dodenherdenking: André van Duin spreekt over Rotterdam (video) Bekijk deze video »
TV :
André van Duin houdt Dodenherdenking-toespraak op Dam: "Spreek breed publiek aan" (video)

De Dodenherdenking 2021 is via verschillende kanalen live te volgen op dinsdag 4 mei. Je kunt de Dodenherdenking ook volgen via een livestream op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André van Duin houdt Dodenherdenking-toespraak op Dam: "Spreek breed publiek aan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier