Songfestival: Jan Smit en Edsilia Rombley over hun outfits

Songfestival: Jan Smit en Edsilia Rombley over hun outfits

Aangezien er in mei miljoenen mtv-kijkers naar presentatoren Jan Smit en Edsilia Rombley zullen gaan kijken, tijdens het Eurovisie Songfestival, is het zaak om met een aantal goede outfits voor de dag te komen. Wat gaan ze dragen? "Heb jij dat bananenpak nog", vraagt Jan grappend aan zijn collega.

'Jurken van te gekke ontwerpers'
Die is echter heel goed voorbereid: "Ik heb drie fantastische kleurtjes en mooie jurken, van te gekke ontwerpers." En hoe zit dat bij Jan, zal hij wederom met een baard te aanschouwen zijn? Bekijk de video van De Telegraaf hieronder en je hoort het antwoord.

<em>Songfestival</em>: Jan Smit en Edsilia Rombley over hun outfits Aangezien er in mei miljoenen mtv-kijkers naar presentatoren Jan Smit en Edsilia Rombley zullen gaan kijken, tijdens het Eurovisie Songfestival, is het zaak om met een aantal goede outfits voor de dag te komen. Wat gaan ze dragen? "Heb jij dat bananenpak nog", vraagt Jan grappend aan zijn collega. 'Jurken van te gekke ontwerpers'Die is echter heel goed voorbereid: "Ik heb drie fantastische kleurtjes en mooie jurken, van te gekke ontwerpers." En hoe zit dat bij Jan, zal hij wederom met een baard te aanschouwen zijn? Bekijk de video van De Telegraaf hieronder en je hoort het antwoord. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam Bekijk ook Nederland Songfestival 2021: Jeangu Macrooy - Birth Of A New Age Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Songfestival-presentatoren gaan in quarantainebubbel: "Niets riskeren" Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival: Jan Smit en Edsilia Rombley over hun outfits

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Songfestival: Jan Smit en Edsilia Rombley over hun outfits of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier