Socials, Seks & Centen: moeder Ferry Doedens wil niet dat hij haar woorden in de mond legt

Socials, Seks & Centen: moeder Ferry Doedens wil niet dat hij haar woorden in de mond legt

Ferry Doedens vindt het maar niks dat zijn moeder zegt dat ze het vreselijk vond, toen ze hoorde dat hij naaktbeelden deelt op het platform OnlyFans. "Zullen we dat 'vreselijk' er heel even uit halen?", vraagt hij haar.

'Woorden in de mond leggen'
Zijn moeder kiest toch graag haar eigen woorden, zo laat ze weten: "Dat wil ik niet, dat jij mij de woorden in de mond wil leggen, wat ik moet zeggen." Hij doet dat omdat hij het er niet mee eens is, is zijn verweer. "Ik ben het met sommige dingen van jou ook niet eens maar dat wil je dan liever niet horen. Maar dat is niet echt kritiek maar dat is meer opbouwende kritiek", legt zijn moeder uit. Bekijk het fragment van Socials, Seks & Centen hieronder.

<em>Socials, Seks &amp; Centen</em>: moeder Ferry Doedens wil niet dat hij haar woorden in de mond legt Ferry Doedens vindt het maar niks dat zijn moeder zegt dat ze het vreselijk vond, toen ze hoorde dat hij naaktbeelden deelt op het platform OnlyFans. "Zullen we dat 'vreselijk' er heel even uit halen?", vraagt hij haar. 'Woorden in de mond leggen'Zijn moeder kiest toch graag haar eigen woorden, zo laat ze weten: "Dat wil ik niet, dat jij mij de woorden in de mond wil leggen, wat ik moet zeggen." Hij doet dat omdat hij het er niet mee eens is, is zijn verweer. "Ik ben het met sommige dingen van jou ook niet eens maar dat wil je dan liever niet horen. Maar dat is niet echt kritiek maar dat is meer opbouwende kritiek", legt zijn moeder uit. Bekijk het fragment van Socials, Seks & Centen hieronder. Socials, Seks & Centen is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Socials, Seks & Centen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Ferry Doedens deelt expliciete naaktbeelden op OnlyFans Bekijk deze video » Ferry Doedens in Socials, Seks & Centen: ‘Wil niet met blote willy op internet staan’ Bekijk deze video »

Socials, Seks & Centen is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Socials, Seks & Centen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Socials, Seks & Centen: moeder Ferry Doedens wil niet dat hij haar woorden in de mond legt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier