Zien: Lisa Lois over deelname Onmogelijke Duetten & zwangerschapsfelicitaties

Zien: Lisa Lois over deelname Onmogelijke Duetten & zwangerschapsfelicitaties

Lees hier wie alle deelnemers aan Onmogelijke duetten zijn.

Elke zondag is het muziekprogramma Onmogelijke duetten te zien op SBS6. Hierin krijgen Nederlandse artiesten de kans om, met behulp van de nieuwste technieken, een duet te zingen met een (overleden) idool. Afgelopen zondag (2 mei) deed zangeres Lisa Lois mee aan het programma en ze bedankt de mensen die hebben gekeken. Bekijk de Instagram Story van Lisa Lois hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Lisa Lois</em> over deelname <em>Onmogelijke Duetten</em> &amp; zwangerschapsfelicitaties Lees hier wie alle deelnemers aan Onmogelijke duetten zijn. Elke zondag is het muziekprogramma Onmogelijke duetten te zien op SBS6. Hierin krijgen Nederlandse artiesten de kans om, met behulp van de nieuwste technieken, een duet te zingen met een (overleden) idool. Afgelopen zondag (2 mei) deed zangeres Lisa Lois mee aan het programma en ze bedankt de mensen die hebben gekeken. Bekijk de Instagram Story van Lisa Lois hieronder. Lees verder onder de video. Superlief & positief"Het was zo tof om daaraan mee te werken. Er hebben gewoon 1,2 miljoen mensen gekeken. Superlief. Dankjulliewel", zegt Lisa over haar deelname aan het programma Onmogelijke Duetten. Ook bedankt ze de mensen die haar hebben gefeliciteerd met haar eerste zwangerschap: "Superlieve en positieve berichtjes!" Het nieuwe muziekprogramma Onmogelijke Duetten is vanaf zondag 2 mei wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Onmogelijke Duetten terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk promo Onmogelijke Duetten: vanaf zondag 2 mei te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Zien: Zangeres Lisa Lois in verwachting van eerste kindje Bekijk deze video »
Show :
Zien: Lisa Lois over deelname Onmogelijke Duetten & zwangerschapsfelicitaties

Superlief & positief
"Het was zo tof om daaraan mee te werken. Er hebben gewoon 1,2 miljoen mensen gekeken. Superlief. Dankjulliewel", zegt Lisa over haar deelname aan het programma Onmogelijke Duetten. Ook bedankt ze de mensen die haar hebben gefeliciteerd met haar eerste zwangerschap: "Superlieve en positieve berichtjes!"

Het nieuwe muziekprogramma Onmogelijke Duetten is vanaf zondag 2 mei wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Onmogelijke Duetten terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lisa Lois over deelname Onmogelijke Duetten & zwangerschapsfelicitaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier