Bekijk promo De Bauers: bestemming onbekend woensdag 5 mei

Bekijk promo De Bauers: bestemming onbekend woensdag 5 mei

Frans en Mariska Bauer, die sinds vorige week vrijdag in quarantaine zitten omdat ze corona hebben gekregen van hun kinderen, zijn morgen weer te zien in een nieuwe aflevering van De Bauers: bestemming onbekend. Bekijk hieronder de promo van woensdag 5 mei.

Lees verder onder de video.

Bekijk promo <em>De Bauers: bestemming onbekend</em> woensdag 5 mei Frans en Mariska Bauer, die sinds vorige week vrijdag in quarantaine zitten omdat ze corona hebben gekregen van hun kinderen, zijn morgen weer te zien in een nieuwe aflevering van De Bauers: bestemming onbekend. Bekijk hieronder de promo van woensdag 5 mei. Lees verder onder de video. Natuurlijke speelplaatsWoensdag zien we Frans en Mariska op een speelplaats in de natuur. Frans Bauer is zichzelf niet als hij Mariska niet een beetje plaagt: "Ik krijg jou nog wel Bauer", schreeuwt ze al hangend aan een boom. Bekijk hierboven de promo van De Bauers: bestemming onbekend aflevering 2. Het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend is vanaf woensdag 28 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarisch: Danny de Munk lacht Frans Bauer uit tijdens bloedprikken: "Kijk mij bloeie!" Bekijk deze video » Zuurpruim-gezicht van Mariska komt Frans Bauer bekend voor: "Vertrouwd gezicht" Bekijk deze video »

Natuurlijke speelplaats
Woensdag zien we Frans en Mariska op een speelplaats in de natuur. Frans Bauer is zichzelf niet als hij Mariska niet een beetje plaagt: "Ik krijg jou nog wel Bauer", schreeuwt ze al hangend aan een boom. Bekijk hierboven de promo van De Bauers: bestemming onbekend aflevering 2.

Het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend is vanaf woensdag 28 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk promo De Bauers: bestemming onbekend woensdag 5 mei of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier