Gerard Joling over strijd met Gordon: "Hij was jaloers" (video)

Gerard Joling over strijd met Gordon: "Hij was jaloers" (video)

Tijdens een gesprek met sterrenfotograaf William Rutten blikte Gerard Joling terug op zijn vaak moeizame relatie met Gordon: "Hij wilde bij een programma altijd als eerste beginnen. Er was altijd een soort strijd. Ik heb altijd gemerkt dat hij soort van jaloers is geweest. Maar dat hoefde hij helemaal niet te zijn." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Gerard Joling over strijd met <em>Gordon</em>: &quot;Hij was jaloers&quot; (video) Tijdens een gesprek met sterrenfotograaf William Rutten blikte Gerard Joling terug op zijn vaak moeizame relatie met Gordon: "Hij wilde bij een programma altijd als eerste beginnen. Er was altijd een soort strijd. Ik heb altijd gemerkt dat hij soort van jaloers is geweest. Maar dat hoefde hij helemaal niet te zijn." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Hilarische video: moeder Gerard Joling vond Hoge Bomen met Paul de Leeuw saai Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling over strijd met Gordon: "Hij was jaloers" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier