Trailer: Spannende thriller Premonition met Sandra Bulock dinsdag te zien bij SBS9

Trailer: Spannende thriller Premonition met Sandra Bulock dinsdag te zien bij SBS9

In de thriller Premonition is Linda (Sandra Bullock) een gelukkige huisvrouw met twee prachtige dochters en een lieve man. Als er op een ochtend een agent op de stoep staat om te zeggen dat haar man Jim is omgekomen bij een ernstig auto-ongeluk, stort haar wereld in. Bekijk de trailer hieronder.

Lees verder onder de trailer.

Trailer: Spannende thriller <em>Premonition</em> met <em>Sandra Bulock</em> dinsdag te zien bij SBS9 In de thriller Premonition is Linda (Sandra Bullock) een gelukkige huisvrouw met twee prachtige dochters en een lieve man. Als er op een ochtend een agent op de stoep staat om te zeggen dat haar man Jim is omgekomen bij een ernstig auto-ongeluk, stort haar wereld in. Bekijk de trailer hieronder. Lees verder onder de trailer. Nachtmerrie of?Tot Jim de volgende morgen gewoon onder de douche staat om naar zijn werk te gaan. Heeft ze een kijkje in de toekomst gekregen of was het een nachtmerrie? En als ze even een vooruitziende blik had, kan ze dan nog iets doen om het ongeluk te voorkomen? Bekijk de trailer van Premonition (2007) hierboven. Premonition is dinsdag 4 mei om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt Premonition streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van Blue Miracle, nu te zien op Netflix Bekijk deze video » Marvel onthult beelden en data nieuwe films en series: bekijk spectaculaire trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Spannende thriller Premonition met Sandra Bulock dinsdag te zien bij SBS9

Nachtmerrie of?
Tot Jim de volgende morgen gewoon onder de douche staat om naar zijn werk te gaan. Heeft ze een kijkje in de toekomst gekregen of was het een nachtmerrie? En als ze even een vooruitziende blik had, kan ze dan nog iets doen om het ongeluk te voorkomen? Bekijk de trailer van Premonition (2007) hierboven.

Premonition is dinsdag 4 mei om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt Premonition streamen via ondermeer Netflix.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Spannende thriller Premonition met Sandra Bulock dinsdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier