Video: wat is Dogecoin en waarom stijgt de cryptomunt zo hard?

Video: wat is Dogecoin en waarom stijgt de cryptomunt zo hard?

Cryptomunt Dogecoin, die in 2013 als een grap begon, is wederom aan een sterke opmars bezig. Was de munt begin vorige maand zo'n 0,05 euro waard, nu is dat al opgelopen naar 0,49 euro. Sinds de bekende Amerikaanse ondernemers Mark Cuban en Elon Musk, alias The Dogefather, zich met DOGE bemoeien lijkt het hek van de dam; de 'zeepbel' levert inmiddels zelfs al een aantal nieuwe miljonairs op.

Gevaren?
Komende zaterdag is Musk te gast bij Saturday Night Live en de verwachting is dat de koers in aanloop van zijn opwachting daar nog verder zal exploderen, aangezien hij al heeft aangegeven het onderwerp ter sprake te gaan brengen. Maar wat is Dogecoin precies en waarom is de munt zo populair? En ook belangrijk: wat zijn de gevaren? RTL Z zocht het voor je uit:

Video: wat is <em>Dogecoin</em> en waarom stijgt de cryptomunt zo hard? Cryptomunt Dogecoin, die in 2013 als een grap begon, is wederom aan een sterke opmars bezig. Was de munt begin vorige maand zo'n 0,05 euro waard, nu is dat al opgelopen naar 0,49 euro. Sinds de bekende Amerikaanse ondernemers Mark Cuban en Elon Musk, alias The Dogefather, zich met DOGE bemoeien lijkt het hek van de dam; de 'zeepbel' levert inmiddels zelfs al een aantal nieuwe miljonairs op. Gevaren?Komende zaterdag is Musk te gast bij Saturday Night Live en de verwachting is dat de koers in aanloop van zijn opwachting daar nog verder zal exploderen, aangezien hij al heeft aangegeven het onderwerp ter sprake te gaan brengen. Maar wat is Dogecoin precies en waarom is de munt zo populair? En ook belangrijk: wat zijn de gevaren? RTL Z zocht het voor je uit: Bekijk ook Video: had ik de Bitcoin maar gekocht... (NOS op 3) Bekijk deze video » Elon Musk over Dogecoin: 'Hoe leuk zou het zijn als dit de echte valuta wordt?' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: wat is Dogecoin en waarom stijgt de cryptomunt zo hard?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: wat is Dogecoin en waarom stijgt de cryptomunt zo hard? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV