Bekijk trailer Netflix-film The Last Letter From Your Lover

Bekijk trailer Netflix-film The Last Letter From Your Lover

Als een ambitieuze journalist (Felicity Jones) een stapel geheime liefdesbrieven vindt, ontdekt ze dat een man en een vrouw (Callum Turner en Shailene Woodley) een verboden verhouding hadden in de jaren 60. Gebaseerd op de meeslepende, romantische roman van Jojo Moyes. Ook met Joe Alwyn en Nabhaan Rizwan.

The Last Letter From Your Lover is vanaf 23 juli op Netflix te zien. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk trailer Netflix-film <em>The Last Letter From Your Lover</em> Als een ambitieuze journalist (Felicity Jones) een stapel geheime liefdesbrieven vindt, ontdekt ze dat een man en een vrouw (Callum Turner en Shailene Woodley) een verboden verhouding hadden in de jaren 60. Gebaseerd op de meeslepende, romantische roman van Jojo Moyes. Ook met Joe Alwyn en Nabhaan Rizwan. The Last Letter From Your Lover is vanaf 23 juli op Netflix te zien. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Bekijk trailer Oxygen: 12 mei te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk teaser The Circle seizoen 2 Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Netflix-film The Last Letter From Your Lover


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Netflix-film The Last Letter From Your Lover of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier