Uitspraken Talitha Muusse shockeren Jaap van Zessen: "Stevig, wat ze zegt"

Uitspraken Talitha Muusse shockeren Jaap van Zessen: "Stevig, wat ze zegt"

Voormalig Op1-presentatrice Talitha Muusse heeft de knuppel in het hoenderhok gegooid bij de NPO. In een podcast vertelt ze over haar negatieve ervaringen bij het presenteren van Op1, waarbij ze hard uithaalt naar de omroep én de redactie van het programma. "Stevig, wat ze zegt," aldus journalist Jaap van Zessen van het AD.

Lees verder onder de video.

Uitspraken <em>Talitha Muusse</em> shockeren Jaap van Zessen: &quot;Stevig, wat ze zegt&quot; Voormalig Op1-presentatrice Talitha Muusse heeft de knuppel in het hoenderhok gegooid bij de NPO. In een podcast vertelt ze over haar negatieve ervaringen bij het presenteren van Op1, waarbij ze hard uithaalt naar de omroep én de redactie van het programma. "Stevig, wat ze zegt," aldus journalist Jaap van Zessen van het AD. Lees verder onder de video. Ab OsterhausMuusse haalt bijvoorbeeld aan dat ze viroloog Ab Osterhaus niet kon toetsen op zijn uitspraken, omdat Op1 niet beschikte over een onderzoeksredactie. Ook vond Muusse dat ze van tevoren niet goed was ingelicht over waar de NPO precies voor staat; ze werd gewoon aan tafel gezet als "absolute beginner". Van Zessen vindt het "heel gedurfd" dat de jonge Muusse deze uitspraken doet. Bekijk het fragment van NPO Radio 1 hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Wopke Hoekstra in discussie met Talitha Muusse: "Dat is niet waar" Bekijk deze video » Video: Sven Kockelmann en Talitha Muusse moeten stoppen als Op1-presentatoren Bekijk deze video »
TV :
Uitspraken Talitha Muusse shockeren Jaap van Zessen: "Stevig, wat ze zegt"

Ab Osterhaus
Muusse haalt bijvoorbeeld aan dat ze viroloog Ab Osterhaus niet kon toetsen op zijn uitspraken, omdat Op1 niet beschikte over een onderzoeksredactie. Ook vond Muusse dat ze van tevoren niet goed was ingelicht over waar de NPO precies voor staat; ze werd gewoon aan tafel gezet als "absolute beginner". Van Zessen vindt het "heel gedurfd" dat de jonge Muusse deze uitspraken doet.

Bekijk het fragment van NPO Radio 1 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Uitspraken Talitha Muusse shockeren Jaap van Zessen: "Stevig, wat ze zegt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier