Trailer: Oorlogsfilm Bankier van het Verzet dinsdag te zien bij NPO 1

Trailer: Oorlogsfilm Bankier van het Verzet dinsdag te zien bij NPO 1

Tijdens de Tweede Wereldoorlog vraagt het verzet bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) om hen met zijn financiële contacten en vakkennis bij te staan. Hij twijfelt geen moment.

Ondergrondse beweging
Samen met zijn broer Gijs (Jacob Derwig) bedenkt Walraven een ingewikkelde constructie van leningen. Zo sluizen ze miljoenen guldens weg bij de Nederlandsche Bank. Dat geld gebruiken ze om het verzet te ondersteunen. Maar de nazi’s en hun met de Duitsers heulende baas krijgen de ondergrondse beweging al snel door. Bekijk de trailer van Bankier van het Verzet hieronder.

Bankier van het Verzet is dinsdag 4 mei om 21:05 uur bij NPO 1 te zien. Je kunt Bankier van het Verzet streamen via Netflix en Videoland.

Trailer: Oorlogsfilm <em>Bankier van het Verzet</em> dinsdag te zien bij NPO 1 Tijdens de Tweede Wereldoorlog vraagt het verzet bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) om hen met zijn financiële contacten en vakkennis bij te staan. Hij twijfelt geen moment. Ondergrondse bewegingSamen met zijn broer Gijs (Jacob Derwig) bedenkt Walraven een ingewikkelde constructie van leningen. Zo sluizen ze miljoenen guldens weg bij de Nederlandsche Bank. Dat geld gebruiken ze om het verzet te ondersteunen. Maar de nazi’s en hun met de Duitsers heulende baas krijgen de ondergrondse beweging al snel door. Bekijk de trailer van Bankier van het Verzet hieronder. Bankier van het Verzet is dinsdag 4 mei om 21:05 uur bij NPO 1 te zien. Je kunt Bankier van het Verzet streamen via Netflix en Videoland.
Film :
Trailer: Oorlogsfilm Bankier van het Verzet dinsdag te zien bij NPO 1


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Oorlogsfilm Bankier van het Verzet dinsdag te zien bij NPO 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier