Zien: Marco Borsato en Rolf Sanchez hebben groot nieuws in Rooijakkers over de vloer

Zien: Marco Borsato en Rolf Sanchez hebben groot nieuws in Rooijakkers over de vloer

Marco Borsato is weer helemaal terug en dat werd onlangs gevierd met de release van een gloednieuwe single: 'Een moment'. Dat lied was een samenwerking met Rolf Sanchez én zijn oude maatje John Ewbank, en er zit nog meer in het vat!

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Marco Borsato</em> en Rolf Sanchez hebben groot nieuws in <em>Rooijakkers over de vloer</em> Marco Borsato is weer helemaal terug en dat werd onlangs gevierd met de release van een gloednieuwe single: 'Een moment'. Dat lied was een samenwerking met Rolf Sanchez én zijn oude maatje John Ewbank, en er zit nog meer in het vat! Lees verder onder de video. GeheimHet drietal werkt namelijk aan een volgende single, maar die blijft in nevelen gehuld. De muziek is nog topgeheim en dus kunnen Borsato en Sanchez nog niet veel vertellen over het nieuwe lied. Borsato kan wel onthullen dat het een opzwepend nummer belooft te worden. Art Rooijakkers probeert de zangers nog te verleiden tot een stukje acapella, maar dat durven ze niet aan... Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hierboven. Rooijakkers over de vloer is elke woesdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Anouk brandt Marco Borsato af: ‘Vrouwenemancipatie 50 jaar terug door interview’ Bekijk deze video » Marco Borsato en de finalisten van The voice of Holland met spetterende opening Bekijk deze video » The Voice Of Holland: Marco Borsato, Rolf Sanchez, John Ewbank zingen Een Moment Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Marco Borsato en Rolf Sanchez hebben groot nieuws in Rooijakkers over de vloer

Geheim
Het drietal werkt namelijk aan een volgende single, maar die blijft in nevelen gehuld. De muziek is nog topgeheim en dus kunnen Borsato en Sanchez nog niet veel vertellen over het nieuwe lied. Borsato kan wel onthullen dat het een opzwepend nummer belooft te worden. Art Rooijakkers probeert de zangers nog te verleiden tot een stukje acapella, maar dat durven ze niet aan...

Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hierboven.

Rooijakkers over de vloer is elke woesdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marco Borsato en Rolf Sanchez hebben groot nieuws in Rooijakkers over de vloer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier