Zien: Dino’s Bezorgservice van de buis vanwege te lage kijkcijfers

Zien: Dino’s Bezorgservice van de buis vanwege te lage kijkcijfers

Treurig nieuws voor comedian Jandino Asporaat. Op dinsdagmiddag is bekendgemaakt dat zijn nieuwe NTR-programma Dino’s Bezorgservice al na twee uitzendingen van de buis gaat. Je kunt hieronder de promo zien van de uitzending die dus niet meer te zien zal zijn.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Dino’s Bezorgservice</em> van de buis vanwege te lage kijkcijfers Treurig nieuws voor comedian Jandino Asporaat. Op dinsdagmiddag is bekendgemaakt dat zijn nieuwe NTR-programma Dino’s Bezorgservice al na twee uitzendingen van de buis gaat. Je kunt hieronder de promo zien van de uitzending die dus niet meer te zien zal zijn. Lees verder onder de video. Grappig en verbindendWegens te lage kijkcijfers is het progrmma van de buis gehaald. Naar het programma keken slechts 333.000 kijkers. Remco van Westerloo laat aan het AD weten het 'spijtig' te vinden: "Dino’s Bezorgservice is een grappig en verbindend programma met een bevlogen presentator. Het programma verdient een geschikter uitzendmoment; daar gaan we komende tijd naar op zoek, zodat de resterende vier afleveringen van het programma een betere kans krijgen om z’n publiek te vinden." Bekijk ook Bekijk grappig afscheid met moeder & dochter uit Dino's bezorgservice: "Boks!" Bekijk deze video » Bekijk promo Dino's bezorgservice: Jandino op bezoek in Fries dorpje Wergea Bekijk deze video »

Grappig en verbindend
Wegens te lage kijkcijfers is het progrmma van de buis gehaald. Naar het programma keken slechts 333.000 kijkers. Remco van Westerloo laat aan het AD weten het 'spijtig' te vinden: "Dino’s Bezorgservice is een grappig en verbindend programma met een bevlogen presentator. Het programma verdient een geschikter uitzendmoment; daar gaan we komende tijd naar op zoek, zodat de resterende vier afleveringen van het programma een betere kans krijgen om z’n publiek te vinden."

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV