Jandino Asporaat deelt leuke beelden van kinderen: "Elke dag lach ik me suf"

Jandino Asporaat deelt leuke beelden van kinderen: "Elke dag lach ik me suf"

Jandino Asporaat kreeg dinsdagmiddag geen leuk nieuws. Zijn programma Dino's bezorgservice is na twee afleveringen van de buis gehaald vanwege te lage kijkcijfers.

Gelukkig
Jandino deelt dezelfde middag foto's en een video van zijn kinderen waar hij heel gelukkig mee is. Jandino's dochter spreekt al een woordje Engels: "I'm feeling great", zegt ze. "Elke dag lach ik me suf met deze 2 smurfjes. Als de een het niet is, dan is het de andere wel", schrijft Jandino bij het filmpje.

Bekijk de leuke beelden hieronder.

<em>Jandino Asporaat</em> deelt leuke beelden van kinderen: &quot;Elke dag lach ik me suf&quot; Jandino Asporaat kreeg dinsdagmiddag geen leuk nieuws. Zijn programma Dino's bezorgservice is na twee afleveringen van de buis gehaald vanwege te lage kijkcijfers. GelukkigJandino deelt dezelfde middag foto's en een video van zijn kinderen waar hij heel gelukkig mee is. Jandino's dochter spreekt al een woordje Engels: "I'm feeling great", zegt ze. "Elke dag lach ik me suf met deze 2 smurfjes. Als de een het niet is, dan is het de andere wel", schrijft Jandino bij het filmpje. Bekijk de leuke beelden hieronder. Bekijk ook Bekijk promo Dino's bezorgservice: Jandino op bezoek in Fries dorpje Wergea Bekijk deze video » Zien: Dino’s Bezorgservice van de buis vanwege te lage kijkcijfers Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jandino Asporaat deelt leuke beelden van kinderen: "Elke dag lach ik me suf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier