Songfestival stress bij Edsilia Rombley: "In bed lig ik nog steeds te malen" (Road to Rotterdam)

Songfestival stress bij Edsilia Rombley: "In bed lig ik nog steeds te malen" (Road to Rotterdam)

Bekijk de videoclip van de Nederlandse inzending: Jeangu Macrooy - Birth Of A New Age.

In deze zesdelige YouTube-serie nemen we een exclusief kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley vertelt dat ze al zo lang in de Songfestival-bubbel zit en bijna niemand spreekt: "Behalve deze mensen hier om me heen." Bekijk hieronder Road to Rotterdam aflevering 5.

De tekst gaat verder onder de video.

Songfestival stress bij <em>Edsilia Rombley</em>: &quot;In bed lig ik nog steeds te malen&quot; (Road to Rotterdam) Bekijk de videoclip van de Nederlandse inzending: Jeangu Macrooy - Birth Of A New Age. In deze zesdelige YouTube-serie nemen we een exclusief kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley vertelt dat ze al zo lang in de Songfestival-bubbel zit en bijna niemand spreekt: "Behalve deze mensen hier om me heen." Bekijk hieronder Road to Rotterdam aflevering 5. De tekst gaat verder onder de video. Herhalen, herhalen & herhalenIn deze aflevering vertellen de vier presentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Nikkie de Jager en Edsilia Rombley hoe het is om zich voor te bereiden op een show van meer dan drie uur. Ook nemen we een kijkje achter de schermen bij de opbouw in Rotterdam Ahoy en komt het koninklijk huis langs. Chantal kan niet wachten: "Nu wil ik gewoon op dat podium." Edsilia vindt het spannend voor alle deelnemers en Jan Smit focust zich erg op de tekst. Nikkie vindt het script wel meevallen. Het is herhalen, herhalen, herhalen, vertellen alle presentatoren: "Ik bed zit in nog te malen", zegt Edsilia. Bekijk hierboven de vijfde aflevering van de YouTube-serie Road to Rotterdam. Bekijk ook Bekijk opbouw Songfestival 2021 in Rotterdam Ahoy: "Grootste podium ooit" Bekijk deze video » Chantal Janzen kickt op foutjes op het podium :"Red je reet maar" (Road to Rotterdam) Bekijk deze video »
Show :
Songfestival stress bij Edsilia Rombley: "In bed lig ik nog steeds te malen" (Road to Rotterdam)

Herhalen, herhalen & herhalen
In deze aflevering vertellen de vier presentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Nikkie de Jager en Edsilia Rombley hoe het is om zich voor te bereiden op een show van meer dan drie uur. Ook nemen we een kijkje achter de schermen bij de opbouw in Rotterdam Ahoy en komt het koninklijk huis langs. Chantal kan niet wachten: "Nu wil ik gewoon op dat podium." Edsilia vindt het spannend voor alle deelnemers en Jan Smit focust zich erg op de tekst. Nikkie vindt het script wel meevallen. Het is herhalen, herhalen, herhalen, vertellen alle presentatoren: "Ik bed zit in nog te malen", zegt Edsilia.

Bekijk hierboven de vijfde aflevering van de YouTube-serie Road to Rotterdam.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Songfestival stress bij Edsilia Rombley: "In bed lig ik nog steeds te malen" (Road to Rotterdam) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier