Zien: Hoe goed kent Edsilia Rombley de tekst van deze Songfestivalklassiekers?

Zien: Hoe goed kent Edsilia Rombley de tekst van deze Songfestivalklassiekers?

Edsilia Rombley is inmiddels aardig ervaren in de wereld van het Eurovisiesongfestival. In 1998 en 2007 stond de zangeres te shinen op het podium om Nederland te vertegenwoordigen, maar hoe goed kent ze de tekst van andere Songfestival classics? Tegen magazine &C vertelt Edsilia over haar grootste blunder: "Opeens kwamen er allemaal mensen met slingers voor me staan en kon ik de autocue niet meer lezen. Vreselijk, ik werd helemaal gek"

Bekijk het fragment van &C hieronder.

Zien: Hoe goed kent <em>Edsilia Rombley</em> de tekst van deze <em>Songfestivalklassiekers</em>? Edsilia Rombley is inmiddels aardig ervaren in de wereld van het Eurovisiesongfestival. In 1998 en 2007 stond de zangeres te shinen op het podium om Nederland te vertegenwoordigen, maar hoe goed kent ze de tekst van andere Songfestival classics? Tegen magazine &C vertelt Edsilia over haar grootste blunder: "Opeens kwamen er allemaal mensen met slingers voor me staan en kon ik de autocue niet meer lezen. Vreselijk, ik werd helemaal gek" Bekijk het fragment van &C hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Henkjan Smits over het Songfestival: ''Het gaat niet alleen om het liedje'' Bekijk deze video » Publiek bij Eurovisiesongfestival: ''3500 toeschouwers als fieldlab-experiment'' Bekijk deze video »
Songfestival :
Zien: Hoe goed kent Edsilia Rombley de tekst van deze Songfestivalklassiekers?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hoe goed kent Edsilia Rombley de tekst van deze Songfestivalklassiekers? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV