Koninklijke Horeca Nederland Martin Hüning: "Mensen houden zich goed aan de regels"

Koninklijke Horeca Nederland Martin Hüning: "Mensen houden zich goed aan de regels"

De afgelopen dagen waren de terrassen weer open en in Gelderland zijn ze tevreden. Horeca ondernemers zijn te spreken: woensdag zaten de terrassen meteen vol en ook het afgelopen weekend waren er terrasgangers.

Aantal mensen aan tafel
Koninklijke Horeca Nederland afdeling Gelderland Martin Hüning vertelt in de onderstaande video van Omroep GLD het volgende: "De aantallen aan tafel, daar houden de mensen zich goed aan." Bekijk het fragment over de terrassen in het eerste deel van de video hieronder.

Koninklijke Horeca Nederland <em>Martin Hüning</em>: &quot;Mensen houden zich goed aan de regels&quot; De afgelopen dagen waren de terrassen weer open en in Gelderland zijn ze tevreden. Horeca ondernemers zijn te spreken: woensdag zaten de terrassen meteen vol en ook het afgelopen weekend waren er terrasgangers. Aantal mensen aan tafelKoninklijke Horeca Nederland afdeling Gelderland Martin Hüning vertelt in de onderstaande video van Omroep GLD het volgende: "De aantallen aan tafel, daar houden de mensen zich goed aan." Bekijk het fragment over de terrassen in het eerste deel van de video hieronder. Bekijk ook Songfestival stress bij Edsilia Rombley: "In bed lig ik nog steeds te malen" (Road to Rotterdam) Bekijk deze video » Video: Kunstenares uit Rotterdam maakt jurk van gedragen mondkapjes Bekijk deze video »
Nieuws :
Koninklijke Horeca Nederland Martin Hüning: "Mensen houden zich goed aan de regels"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koninklijke Horeca Nederland Martin Hüning: "Mensen houden zich goed aan de regels" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier