Zien: André van Duin over Dodenherdenking: “Commissie moest speech goedkeuren”

Zien: André van Duin over Dodenherdenking: “Commissie moest speech goedkeuren”

Tijdens de Dodenherdenking van vorig jaar heeft onze koning een diepe indruk achtergelaten met zijn speech vanaf een lege Dam. Dit jaar is het de eer aan niemand minder dan André van Duin om heel het land toe te spreken tijdens de Dodenherdenking.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>André van Duin</em> over <em>Dodenherdenking</em>: “Commissie moest speech goedkeuren” Tijdens de Dodenherdenking van vorig jaar heeft onze koning een diepe indruk achtergelaten met zijn speech vanaf een lege Dam. Dit jaar is het de eer aan niemand minder dan André van Duin om heel het land toe te spreken tijdens de Dodenherdenking. Tekst gaat verder onder de video. Speech AndréAls komiek heeft André van Duin altijd genoeg humor op zak, maar speechen op de Dam is net wat anders: "Ik moest even kijken of ik niemand zou beledigen, maar de commissie heeft hem goedgekeurd, het is een mooie speech." Ondanks alle ervaring die André heeft laat hij aan RTL Boulevard weten dat hij toch een beetje zenuwachtig is. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: André van Duin over Dodenherdenking: “Commissie moest speech goedkeuren”

Speech André
Als komiek heeft André van Duin altijd genoeg humor op zak, maar speechen op de Dam is net wat anders: "Ik moest even kijken of ik niemand zou beledigen, maar de commissie heeft hem goedgekeurd, het is een mooie speech." Ondanks alle ervaring die André heeft laat hij aan RTL Boulevard weten dat hij toch een beetje zenuwachtig is.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: André van Duin over Dodenherdenking: “Commissie moest speech goedkeuren” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier