Fatima Moreiro de Melo in RTL Boulevard over bikepacking: "Vakantie from hell voor mij"

Fatima Moreiro de Melo in RTL Boulevard over bikepacking: "Vakantie from hell voor mij"

Het is slim om nog even te wachten met het boeken van je zomervakantie, dat heeft demissionair minister Hugo de Jonge laten weten. Toch lijkt de trend van de 'vakantie in eigen land' door te zetten, men boekt massaal fietstripjes in de natuur. Bikepacking is populairder dan ooit! Fatima Moreiro de Melo is er echter niet zo weg van: "Dit is de vakantie from hell voor mij. Ik ben niet gemaakt om op een fiets te zitten."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Fatima Moreiro de Melo in <em>RTL Boulevard</em> over <em>bikepacking</em>: &quot;Vakantie from hell voor mij&quot; Het is slim om nog even te wachten met het boeken van je zomervakantie, dat heeft demissionair minister Hugo de Jonge laten weten. Toch lijkt de trend van de 'vakantie in eigen land' door te zetten, men boekt massaal fietstripjes in de natuur. Bikepacking is populairder dan ooit! Fatima Moreiro de Melo is er echter niet zo weg van: "Dit is de vakantie from hell voor mij. Ik ben niet gemaakt om op een fiets te zitten." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: André van Duin over Dodenherdenking: “Commissie moest speech goedkeuren” Bekijk deze video » RTL Boulevard: Caitlyn Jenner in de race voor gouverneurschap in Californië Bekijk deze video » Video: Bill Gates schrijft geschiedenis met duurste scheiding ooit Bekijk deze video » Video: Laura Ponticorvo over gender reveal-picknick: “Enorm verast” Bekijk deze video » RTL Boulevard: Pedojagers krijgen celstraffen van twaalf maanden opgelegd Bekijk deze video » Video: emotionele Tino Martin tijdens bezoek aan Westerbork Bekijk deze video »
TV :
Fatima Moreiro de Melo in RTL Boulevard over bikepacking: "Vakantie from hell voor mij"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fatima Moreiro de Melo in RTL Boulevard over bikepacking: "Vakantie from hell voor mij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier