Video: emotionele Tino Martin tijdens bezoek aan Westerbork

Video: emotionele Tino Martin tijdens bezoek aan Westerbork

Als één van de Ambassadeurs van de Vrijheid duikt Tino Martin in het oorlogsverleden van de 90-jarige Marja. Hij brengt samen met Natascha van Weezel een bezoek aan Kamp Westerbork. Hier zijn in het verleden miljoenen joden gedeporteerd, dit bezoek heel veel indruk gemaakt op Tino en hij is zichtbaar emotioneel wanneer hij daar aankomt.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Video: emotionele <em>Tino Martin</em> tijdens bezoek aan <em>Westerbork</em> Als één van de Ambassadeurs van de Vrijheid duikt Tino Martin in het oorlogsverleden van de 90-jarige Marja. Hij brengt samen met Natascha van Weezel een bezoek aan Kamp Westerbork. Hier zijn in het verleden miljoenen joden gedeporteerd, dit bezoek heel veel indruk gemaakt op Tino en hij is zichtbaar emotioneel wanneer hij daar aankomt. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Videoclip: Tino Martin & Jan Smit – Je Naam In De Sterren Bekijk deze video » Zien: Tino Martin en Jan Smit zingen 'Je naam in de sterren' live bij Humberto Bekijk deze video » Video: schrik zit er goed in na dreiging overval Tino Martin Bekijk deze video »
TV :
Video: emotionele Tino Martin tijdens bezoek aan Westerbork


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: emotionele Tino Martin tijdens bezoek aan Westerbork of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier